Пельмені ліпляться вручну на невеликому сімейному підприємстві. Процес не автоматизовано, а з техніки використовується тільки тістомісильник і м'ясорубка. Для тесту і начинки використовуються традиційні рецепти. Ніжна начинка з двох видів м'яса в міру пряна і дуже соковита. Відваріть їх на обід або вечерю і подавайте з ложечкою сметани. Пельмені доставляються замороженими.
Харчова цінність:
білки -11,85 г, жири -8,8 г, вуглеводи - 21,15 г / на 100 грам
Энергетическая ценность:
206,22 кКал. / 863,4 кДж.
Термін придатності:
6 місяців
Умови зберігання:
при температурі від -15 до -18 ° С.
Упаковка:
пластиковий контейнер
Застосування:
1. Покласти пельмені в киплячу підсолену воду при співвідношенні 1: 4. варити після спливання і повторного закипання 5-6 хвилин на повільному вогні. 2. Не розморожуючи, викласти пельмені на розігріту сковороду смазаную маслом, накрити кришкою і обсмажувати на повільному вогні до готовності.