Фермерські яйця - не тільки смачні, але дуже корисні для здоров'я. З них виходить ситний сніданок, який дає на цілий день. Також їх можна додати в випічку або інші страви.
Нагадуємо вам, що користь яєць не залежить від кольору жовтки. На колір жовтка впливає порода курки і наявність в її кормі рослин з каротиноїдами - моркви, заротіноідамі
Натуральне вершкове масло прекрасно підходить і для випічки і просто для їжі - на бутерброд, в кашу, до млинців!
Фермерське молоко має ніжний смак і м'яким, натуральним ароматом. Воно відмінно підійде для полудня з булочкою, смачної каші або міцного ранкової кави.
Натуральний і легкий сир добре поєднується зі свіжими фруктами, медом або улюбленим домашнім варенням. З такого сиру вийде відмінна запіканка або солодка сирна маса для самих маленьких гурманів.
Адигейський сир - це молодий білий сир, трохи щільний і дуже соковитий. Такий слабосоленої сир можна додати в десятки страв: приготувати традиційний осетинський пиріг, підмішати в фарш, запекти рибу і овочі.
А ще адигейський сир можна посмажити! Наріжте великими кубиками, додайте вершкове масло і і обов'язково з'їжте блюдо, поки воно не охололо.
Склад: молоко незбиране, сіль, лимонна кислота
Знижки та акції тільки для пiдписників