Ніжна і соковита ковбаса з яловичини гарячого копчення. У складі тільки м'ясо і спеції - нічого зайвого.
Всі бички на фермі Едуарда Васильєва вирощуються на натуральному кормі, тому м'ясо ніжне і смачне.
Склад: яловичина, перець чорний мелений 5 видів, кардамон свіжий мелений, часник свіжий, суміш прованських трав, сіль морська.
Свиняча грудинка з приватного сімейного виробництва. Грудинка - це ніжне м'ясо з прошарками жиру, які надають йому особливу соковитість. Воно підходить для гасіння, смаження, запікання і навіть копчення. Додайте ароматних спецій, які підкреслять смак свинини і приготуйте гарнір. Грудинка доставляється в вакуумному пакеті в охолодженому вигляді.
Куряче, яке можна відварювати, тужити, смажити і запікати. М'ясо має ніжний смак і, щоб досягти такого результату, тушки не заморожує, а охолоджують.
Курки на фермі живуть на вільному вигулі та харчуються якісним збалансованим комбікормом.
Бройлери містяться в вільних пташниках, для годування використовуються тільки натуральні зернові корми. Саме тому м'ясо виходить ніжним з насиченим смаком. Грудка підходить для запікання, приготування салатів, а також легкого зігріваючого курячого бульйону. Філе грудки на кістки доставляється охолодженим.
Бройлери вирощуються на натуральних кормах власного виробництва. Курячі крила відмінно підходять для ароматного бульйону або наваристого холодцю. А також з них можна приготувати апетитну закуску, обсмажити їх в соусі барбекю. Курячі крила доставляються охолодженими.
Знижки та акції тільки для пiдписників